Non-Covid19 Verklaring en PCR test

In verband met de beperkte capaciteit van de huisartsenpraktijken en de enorme hoeveelheid aanvragen vindt u bij Reisprik locaties wellicht niet direct een geschikt afname tijdstip. Stuur dan een e-mail met uw contactgegevens en touroperator naar support@reisprik.com. Een medewerker neemt dan contact met u op voor het plannen van een afspraak.

De test moet 48-72 uur voordat u vertrekt worden afgenomen en u krijgt digitaal de uitslag en verklaring. Reisprik kan anders niet garant staan dat uitslag en het reisdocument op tijd kunnen worden geleverd.

U kunt bij Reisprik helaas niet terecht voor afname van een PCR- en serologische test voor vertrek naar Marokko.

Vliegt u op dinsdag of woensdag? en moet u dus op zaterdag / zondag getest worden? Mail dan uw contactgegevens en touroperator naar support@reisprik.com. Een medewerker neemt dan contact met u op voor het plannen van een afspraak.

Aanvullende informatie

Landen die non-covid19 eisen

De test moet 48-72 uur voordat u vertrekt worden afgenomen! Reisprik kan anders niet garant staan dat uitslag en het reisdocument op tijd kunnen worden geleverd. Artsen uit het Reisprik netwerk kunnen de test afnemen en u digitaal de uitslag en verklaring doen toekomen. Op dit moment hebt u al een non-covid19 verklaring nodig voor:

Aruba
Bonaire
Curaçao
Madeira
Cyprus


Controleer voor uw vertrek de website van het ministerie van Buitenlandse Zaken en de ANWB website wat voor u van toepassing is.

Waar kan ik de test doen?

U kunt de test laten doen bij aangesloten Reisprik praktijken in Nederland. U kunt eenvoudig met uw postcode de dichtstbijzijnde Reisprik praktijk zoeken en daar online een afspraak maken! Komende weken komen er steeds meer Reisprik praktijken online waar u voor de test terecht kunt. Ook bij u in de regio!

Voor wie is de test verplicht?

De test is verplicht voor alle volwassenen. Voor kinderen geldt dat kinderen vanaf 0 jaar ook getest moeten worden voor Curaçao. Voor Aruba geldt de testverplichting voor kinderen vanaf 15 jaar. Voor Madeira is een PCR test verplicht voor kinderen vanaf 6 jaar. Voor Bonaire en Cyprus zijn de testverplichtingen voor kinderen op dit moment nog onbekend.