PCR test en Non-Covid19 Verklaring voor op Reis

Nederlanders die vanaf 15 november naar Curaçao reizen moeten bij binnenkomst weer verplicht een negatieve PCR-test van maximaal 48 uur oud tonen. Daarnaast moet drie dagen na aankomst ook een antigeentest worden afgenomen. De regels geleden zowel voor mensen die gevaccineerd zijn als ongevaccineerden. Geen zin om in spanning te zitten of je de uitslag wel op tijd krijgt? Bij Reisprik heb je binnen 30 minuten je uitslag!

U ontvangt binnen 30 minuten bericht dat u de uitslag en de Non-Covid19 reisverklaring kunt downloaden in uw eigen cliënten portaal.


Het is op dit moment mogelijk een PCR test te doen in de volgende locaties: Amsterdam, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Geleen, Haren, Hoorn, Houten, Krimpen a/d Lek, Nieuw-Amsterdam, Oss, Pijnacker, Rotterdam, Schiedam, Utrecht, Voorburg, Woerden, Zevenaar.

Landen die een Covid test eisen

Controleer voor vertrek altijd wat voor u van toepassing is op de websites van het Ministerie van Buitenlandse Zaken en de ANWB website.

Kosten van de test?
De PCR Test (inclusief Non-Covid verklaring) kost € 89,00 EUR.
De Antigeen test (inclusief verklaring) kost € 37,50 EUR.

Onze voordelen:

  • Uitslag binnen 30 minuten
  • 25 locaties in Nederland
  • Onder begeleiding van een huisarts
  • Persoonlijk portaal voor uitslag en download van reisverklaring

Voor wie is de test bedoeld?

Onze tests zijn bedoeld voor reizigers die een Corona/Covid-19 verklaring nodig hebben voor reizen naar bepaalde landen. De test is niet bedoeld voor mensen met reeds aanwezige klachten, deze vallen onder het testbeleid van de GGD.

Waar kan ik de test doen?

Maak via de website van Reisprik een afspraak en kies als reden ‘Covid test’ afspraak. U krijgt vervolgens op basis van uw postcode de dichtstbijzijnde locaties te zien die een Antigeen of PCR test kunnen afnemen. Selecteer de gewenste locatie en maak een afspraak. In de vragenlijst die u krijgt toegezonden kunt u vervolgens aangeven of u voor een Antigeen sneltest of voor een PCR test komt.

Populaire reisbestemmingen