Voor wie?

Ga je regelmatig op reis naar een bestemming in Latijns-Amerika, Azië of Afrika en heb je geen vaccinaties meer nodig? Maar wel malaria tabletten? Dan kun je bij Reisprik terecht voor de malaria recept service. Reisprik biedt reizigers die, gezond en al voldoende gevaccineerd zijn, de mogelijkheid om malaria pillen thuis te ontvangen. Als je goede voorzorgsmaatregelen treft is de kans om malaria op te lopen klein. Meer weten over malaria?

Hoe werkt het?

Voor de Malaria recept service maak je eenvoudig online een afspraak voor een telefonisch consult. Op het door jouw gekozen tijdstip word je gebeld door een van onze gespecialiseerde verpleegkundigen. Na het doorlopen van enkele vragen wordt het Malaria recept naar onze apotheek verzonden, je ontvangt de tabletten vervolgens thuis!

Op vakantie en malaria

Ga je op een heerlijke strandvakantie naar Gambia? Op safari door het Krugerpark in Zuid-Afrika; naar Kenia of Tanzania met aansluitend nog een paar dagen Zanzibar? Of wat dacht je van een fietsvakantie en Gorilla’s en chimpansees ontmoeten in Oeganda? Misschien ga je wel vrienden of familie bezoeken in Ghana? Voor al deze bestemmingen is het verstandig om even te informeren of je een malaria recept nodig hebt. De tabletten moeten dan preventief worden geslikt.

Ook worden er voor bestemmingen malariatabletten als noodbehandeling voorgeschreven. Dan moet je vooral denken aan populaire rondreizen naar: Colombia, trekken door de Andes, de jungle en mooie koloniale steden; Guatemala met de Maya cultuur of het diverse Thailand met de gouden driehoek en de vele eilanden met hemelse stranden of wat dacht je van India met in het noorden de steden met tempelcomplexen en het zuiden waar met name veel zakenreizigers komen. Informeer op tijd wat voor jouw reis van toepassing is en maak eenvoudig een afspraak met Reisprik. Gezond op reis en gezond weer terug!
Maak Afspraak

Populaire reisbestemmingen