Malaria recept service

  • Telefonisch consult
  • Malaria recept
  • Thuis tabletten ontvangen
  • Snel en voordelig

Voor wie?

Ga je regelmatig op reis naar een bestemming in Latijns-Amerika, Azië of Afrika en heb je geen vaccinaties meer nodig? Maar wel malaria tabletten? Dan kun je bij Reisprik terecht voor de malaria recept service. Reisprik biedt reizigers die, gezond en al voldoende gevaccineerd zijn, de mogelijkheid om malaria pillen thuis te ontvangen. Als je goede voorzorgsmaatregelen treft is de kans om malaria op te lopen klein. Meer weten over malaria?

Hoe werkt het?

Voor de Malaria recept service maak je eenvoudig online een afspraak voor een telefonisch consult. Op het door jouw gekozen tijdstip word je gebeld door een van onze gespecialiseerde verpleegkundigen. Na het doorlopen van enkele vragen wordt het Malaria recept naar onze apotheek verzonden, je ontvangt de tabletten vervolgens thuis!

Populaire bestemmingen en Malaria

Mexico

In de grensgebieden bij Guatamala, Chiapas en Oaxaca, komt Malaria voor. Dit zijn laag-risico gebieden waardoor je meestal kunt volstaan met anti-muggen maatregelen. Bij een verblijf op een hoogte lager dan 1500 meter wordt vaak wel geadviseerd om een noodbehandeling malaria tabletten mee te nemen.

Tanzania

In gebieden die lager liggen dan 1800 is het hele jaar door een hoog risico op Malaria. Daarom zal bij een reis naar deze gebieden aangeraden worden om preventief malariatabletten te slikken.

Azië

In Zuidoost-Azië komt in veel gebieden Malaria voor. Voor alle gebieden gelden anti-muggen maatregelen. Voor sommige gebieden zal het advies gegeven worden om een noodbehandeling mee te nemen en voor een aantal gebieden zal geadviseerd worden om preventief Malariatabletten te slikken, vooral in het regenseizoen.
Maak Afspraak

Populaire reisbestemmingen