Vragen over Reisprik, vaccinaties of bijwerkingen?

Vaccineren maakt onderdeel uit van een goede reisvoorbereiding! Het is belangrijk dat u vakkundig reisadvies krijgt en bij eventuele vragen goed wordt geholpen. Reisprik Heeft een aantal veelgestelde vragen op deze pagina samengevat maar ook voor voor minder algemene vragen staat Reisprik voor u klaar. Onze instellingsarts huisarts Arjen Muller heeft een uitstekende staat van dienst als het gaat om reizigersvaccinaties en reisadvisering. Bij hem kunt u terecht met uw persoonlijke vragen!

Stel uw vraag

Vragen over vaccineren

Een vaccinatie is altijd een advies op maat maar uiteraard zijn er ook algemene vragen die eenvoudig kunnen worden beantwoord. Wanneer moet ik me bijvoorbeeld laten vaccineren? Vlak voor de reis? Of al veel eerder? Zijn inentingen echt nodig en wat zijn de bijwerkingen?

Meer info

Vergoedingen & werkwijze

Hier vindt u uitleg over de werkwijze van Reisprik, de laagste prijsgarantie en vergoedingen door uw zorgverzekeraar. Afhankelijk van uw aanvullende verzekering ontvangt u een deel of zelfs het gehele bedrag van uw verzekeraar terug. U kunt zelf controleren voor welke vergoeding u in aanmerking komt.

Meer info

Wist je dat?

In het RTL4-programma Wist Je Dat!? zie je wekelijks leuke feiten over uiteenlopende onderwerpen. Van gezondheid tot mode en van mobiliteit tot wonen. Iedere uitzending heeft een thema. In deze aflevering gaat het over vaccinaties en Reisprik!

In samenwerking met onze Reisprik huisartsen, Arjen Muller en Hans Hölscher.

Populaire reisbestemmingen