Over Reisprik

Reisprik is een landelijk netwerk van gespecialiseerde huisartsenpraktijken voor reizigersadvisering en vaccinatie. Opgericht in 2009 bestaat het netwerk ondertussen uit meer dan 150 huisartsenpraktijken verspreid over heel Nederland. Van de bij Reisprik aangesloten praktijken mag u kwaliteit en service verwachten. Zo kunt u via internet direct uw afspraak maken, kunt u snel terecht en wordt u deskundig geadviseerd. Op de huisartsenpraktijk ontvangt u een advies inclusief uw vaccinaties.

Reisprik werkt samen met het Tropencentrum AMC, heeft contracten met alle grote zorgverzekeraars en is als erkend vaccinatiecentrum aangesloten bij het LCR (landelijk coördinatiecentrum Reizigersadvisering). Kijk op onze landenpagina’s welke vaccinaties voor u van toepassing kunnen zijn en neem contact op voor een advies op maat.

Artsen op nascholing in het buitenland

artsen reisprik op cuba Reisprik artsen op locatie in Cuba
artsen reisprik op cuba Reisprik artsen op locatie in Costa Rica

Vaccinaties Instellingen en Bedrijven?

Gaat u met een groep op vakantie of bent u als werkgever of als instelling geïnteresseerd in de diensten van Reisprik dan verwijzen wij u graag door naar onze bedrijven pagina. Hier vindt u informatie over onze activiteiten op het gebied van bedrijfsvaccinaties.

Populaire reisbestemmingen