Griepvaccinatie

Of het nu gaat om 10 of 100 medewerkers. U kunt uw medewerkers bij Reisprik laten vaccineren tegen het griep virus. Een griepvaccinatie verkort de ziekteduur en voorkomt verzuim! Een verpleegkundige van Reisprik kan uw medewerkers op het bedrijf vaccineren of medewerkers kunnen zich voor een afspraak melden bij een Reisprik locatie naar keuze. We adviseren u, voor een optimaal resultaat, om medewerkers zich tussen september en november te laten vaccineren. Informeer naar de mogelijkheden. Wij denken met u mee!

Hepatitis B

Bent u op zoek naar een betrouwbare samenwerkingspartner die uw studenten of medewerkers vaccineert tegen hepatitis B? Reisprik verzorgt voor u de volledige vaccinatie administratie tijdens een Hepatitis B vaccinatie traject. Inclusief de titer bepaling. Hoe vaak komt het niet voor dat een student niet aanwezig kan zijn bij een geplande vaccinatie bijeenkomst? Geen probleem! Reisprik zorgt dat deze studenten zich alsnog melden bij een locatie in de buurt. Door de geavanceerde project administratie hebben we in één opslag alle deelnemers aan een vaccinatie traject in beeld.

Altijd maatwerk!

Ons uitgangspunt is om het uw medewerkers zo eenvoudig mogelijk te maken.

In overleg met u stellen we vast welke vaccinaties voor uw medewerkers het meest zinvol zijn. Reisprik heeft altijd een locatie in de buurt. Op dit moment zo’n 150 praktijken voor bedrijfs- en reizigers vaccinaties. U kunt zelf aangeven of u wilt dat we bij u op de bedrijfslocatie komen vaccineren (groepen) of dat uw medewerkers op één van onze locaties worden gevaccineerd (individueel). Een combinatie is ook mogelijk. Van Reisprik ontvangt u een bedrijfscode. Deze bedrijfscode kunnen uw medewerkers gebruiken om een afspraak te maken bij één van onze vestigingen. De vestiging herkent door de code uw medewerker en ziet in het ICT systeem direct de met u gemaakte afspraken. Of het nu gaat om 10 of 100 medewerkers bij Reisprik kunt u altijd terecht. Als werkgever bent u op grond van de Arbowet verplicht uw werknemers adequaat te beschermen tegen gevaren en risico’s op het gebied van gezondheid.