Vaccinaties of inentingen voor Griekenland

Griekenland informatie

Griekenland, officieel de Helleense Republiek is een land in Zuid-Europa, bestaande uit het zuidelijkste deel van het Balkanschiereiland en een groot aantal eilanden. De grootste eilanden zijn Kreta, Euboea, Lesbos en Rodos.

Griekenland vaccinatie advies

Verplicht:
Aanbevolen:
  • Rabiës
Optioneel:
  • Encefalitis
Zoek op reisbestemming

Vaccinatie informatie: Griekenland

Malaria

In sommige gebieden komt malaria voor. U dient zich goed te beschermen tegen muggenbeten. Ook het gebruik van tabletten om malaria te voorkomen is soms nodig. Het middel dat wordt geadviseerd is persoonsgebonden. Laat u adviseren door een deskundig reizigersgeneeskundig (huis)arts of reizigersverpleegkundige.

Encefalitis

Komt voor in sommige delen van het land in de periode maart tot en met november. Of u voor vaccinatie in aanmerking komt wordt besproken tijdens het consult.

Rabiës

Rabiës komt uitsluitend voor onder wilde dieren. Tijdens het consult worden de risico's besproken en wordt er bekeken of vaccinatie zinvol is.

Gratis Vaccinatie App

muller

De digitale versie van het bekende gele boekje! Door gebruik te maken van deze App beschikt u altijd over uw persoonlijke vaccinatie historie en bent u op de hoogte van de beschermingsduur van de verschillende vaccinaties. De App is beschikbaar voor iPhone & Android in de diverse app stores.

Apple logo Android logo
Meest populaire reisbestemmingen