Vaccinaties Canada

Reisvaccinaties Canada

Canada is een land in het noorden van Noord-Amerika. In het zuiden wordt het door de Verenigde Staten begrensd en in het oosten door de Atlantische Oceaan. De westelijke grens wordt gevormd door de Amerikaanse staat Alaska en de Grote Oceaan, en in het noorden ligt de Noordelijke IJszee. De naam Canada is afgeleid van het indiaanse woord kanata, wat nederzetting betekent.

Canada vaccinatie advies

Verplicht:
Aanbevolen:
  • Rabiës
Optioneel:
Zoek op reisbestemming

Vaccinatie informatie: Canada

In het rioolwater is vaccine-derived poliovirus type 2 (cVDPV2) aangetroffen. Na toediening van de basisserie (maand 0, 1, 7) geldt levenslange bescherming tegen polio. Reizigers die in het verleden volledig gevaccineerd zijn hoeven niet gerevaccineerd te worden. Voor de basisserie kan gevaccineerd worden met DTP-vaccin van Bilthoven biologicals of een los parenteraal poliovaccin.
Rabiës

Rabiës komt uitsluitend voor onder wilde dieren. Tijdens het consult worden de risico's besproken en wordt er bekeken of vaccinatie zinvol is.

Download onze reistips brochure!

reistips op reis


Er is niets zo vervelend als ziek worden tijdens je vakantie. Ga goed voorbereid op reis en bescherm jezelf en voorkom ziekte en ongemak. Download nu onze gratis reistips folder boordevol praktische tips.

Meest populaire reisbestemmingen