Onze Werkwijze

U kiest op de website van Reisprik een huisartsenpraktijk bij u in de buurt en dient via het contactformulier een afspraak verzoek in. De betreffende praktijk belt u vervolgens binnen twee werkdagen terug om een afspraak te plannen. Via de mail krijgt u een afspraakbevestiging met een link naar het reisanamnese formulier en de gezondheidsverklaring. Deze dient u voor het consult in te vullen zodat het advies goed kan worden voorbereid. Vervolgens ontvangt u op de afspraak voorlichting over het gezond op reis gaan en worden evt. vaccinaties toegediend. De factuur kunt u ter plekke d.m.v. pin voldoen.

Door mijn zorgverzekeraar vergoed?

Afhankelijk van uw aanvullende verzekering ontvangt u een deel of zelfs het gehele bedrag van uw verzekeraar terug.

Laagste Prijsgarantie?

Reisprik hanteert een laagste prijsgarantie. Als u binnen twee weken na uw bezoek aan een Reisprik vestiging ergens anders het totaalbedrag van de factuur (het advies incl. de eventuele vaccinaties) goedkoper aantreft dan komt u in aanmerking voor de Laagste Prijsgarantie.

 

U ontvangt het prijsverschil dan van Reisprik retour. Vul op het contactformulier uw factuurnummer in en omschrijf waar u het advies incl. eventuele vaccinaties goedkoper heeft aangetroffen.
De Laagste Prijsgarantie geldt niet voor artikelen in de webshop of voor reisartikelen die u op een vestiging van Reisprik heeft gekocht.